Minőségpolitika

 

Az InterGuard Vagyonvédelmi Kft. legfőbb profilja az élőerős védelem és biztonságtechnika. Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk szolgáltatásaink kiegyensúlyozott nívóját és megfeleljünk a megrendelőink, illetve a társadalom által meghatározott és elvárt igényeknek. Ennek érdekében minden munkatársunk a következő alapelvek követi:
Eleget teszünk a megrendelő színvonalbeli elvárásainak. Szolgáltatásainkat felkészült csapattal, kitűnő technikai felszereltséggel, több éves gyakorlati háttérrel és magas tudással felvértezve ajánljuk. A váratlan helyzetekre és az egyedi igények kielégítésére egyaránt felkészültünk.
A bűnmegelőzés jegyében szorosan együttműködünk a rendvédelmi szervekkel.


A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Céljaink kivitelezésére a vezetésen belül megneveztük a minőségirányítási vezetőket, akik ellenőrzik és vezénylik alkalmazottaink munkáját, megfelelve a minőségirányítási rendszer követelményeinek.

Az interaktív és jó kapcsolat, mint cégen belül, mint a megrendelőkkel sarkalatos kívánalom, mert kölcsönös kommunikációval tudjuk csak elérni a mindenki számára tökéletes és precíz szolgáltatást.

Számunkra a munkakörülmény sem mellékes fogalom, mert ez jelentős lenyomatot képez cégünk arculatán. Tiszta és rendezett körülményeket, minőségi formaruhát és a megfelelő eszköztárat biztosítjuk munkavállalóink számára. A szakmai továbbképzés is megoldott.

Morális kérdésekben ragaszkodunk a diszkrét, etikus és tisztességes eljárásokhoz.

A InterGuard Vagyonvédelmi Kft. végletekig elkötelezett minőségpolitikájának maradéktalan végrehajtása mellett, mert hivatásunk a védelem.

 
 
 

Partnereink

  • Arena plaza
  • SlashinMedia Ltd.
  • Generali
  • TERC Ltd.
  • Nonstopgumi.hu
 

Kapcsolat